Wie zijn wij?

Claudia

Ik ben Claudia Boer en na het behalen van mijn PABO diploma ben ik aan de slag gegaan als leerkracht in het basisonderwijs. Het werken met kinderen vond ik erg leuk, maar het viel mij steeds meer op dat kinderen vastliepen omdat ze al jong zoveel moeten. De druk in het onderwijs ligt zo hoog dat kinderen al jong stress en faalangst ontwikkelen. In die tijd nodigde ik al regelmatig kinderen uit voor een middag op stal bij mijn paard en merkte dat ze hier ontspanden en zich weer vrij en vrolijk voelden.

Na zes jaar voor de klas te hebben gestaan besloot ik het roer om te gooien en ben ik aan de slag gegaan als stewardess. Een prachtige baan waarin ik mijn ervaring met mensen vanuit de hele wereld flink heb vergroot. En waar ik tegelijkertijd ruimte had voor verdere ontwikkeling.

Ik ontdekte paardencoaching een fantastische manier om zowel spiegelend als energetisch mensen weer in hun kracht te zetten en op weg te helpen.

Ondertussen heb ik zowel de algemene basisopleiding als de opleiding paardencoaching voor kinderen afgerond. Samen met mijn paard Nirvana heb ik ondertussen al veel mensen mogen helpen.

Hiermee valt voor mij alles op zijn plek. Het is elke keer weer heel bijzonder om te zien wat een positief effect paardencoaching heeft bij zowel kinderen als volwassenen.

Nirvana

18 jaar geleden kwam dit geweldige paard in mijn leven. Nirvana is 24 jaar oud en woont in het buitengebied van Almere. Hij is heel lief, open en heeft al vele harten veroverd.

Tijdens een sessie is Nirvana duidelijk, oprecht maar heel zachtaardig, dit maakt hem heel geschikt voor paardencoaching, zowel voor volwassenen als met kinderen.