Voor volwassenen

Paardencoaching voor volwassenen

Het kan voorkomen dat je een korte of langere periode even niet lekker in je vel zit. Je loopt vast op werkgebied, privé of ervaart veel spanning. Soms is de oorzaak iets waar je je bewust van bent maar dat is lang niet altijd het geval.

Tijdens een sessie paardencoaching wordt duidelijk wat er speelt en krijg je een helder inzicht in wat je aan je problemen kunt doen of welke wegen je in kunt slaan. Het confronteert je met dat wat speelt. Soms met woorden en soms zonder woorden.

Ook kunnen we aan de slag met bepaalde werkvormen om je te helpen keuze’s te maken of over drempels heen te stappen.

Alles vanuit een veilig en vertrouwd gevoel. Om te zorgen dat je weer in je kracht komt te staan en weer verder kunt.

Paardencoaching voor volwassenen is zowel individueel als voor teams/ bedrijven mogelijk.

Als het binnen een team niet prettig of soepel loopt kan een paard, door de coaching met een aantal mensen tegelijk te doen, veel duidelijk maken. Zo kan de lucht weer geklaard worden en zal de samenwerking weer veel beter verlopen.

Deirdre

Energiewerk is altijd lastig om goed te verwoorden, maar de uitwisseling met Nirvana was zeker voelbaar! Ik sta echt versteld van het contact dat Nirvana maakte. Ik realiseer mij ook dat de lange band die je als paardencoach met je paard hebt opgebouwd, bijdraagt aan het kunnen doen van zo’n mooie en scherpe analyse. Toen ik voelde dat het ‘klaar’ was liet Nirvana dat ook mooi demonstratief zien. Ik ben heel dankbaar voor deze ervaring.

Marion

Ik vond het enorm spannend. Wat gaat het paard mij laten zien, hoe reageert Claudia daarop en krijg ik dingen te zien die ik eigenlijk al stiekem weet van mezelf?
Claudia gaf me rust en vertelde wat ik kon verwachten.
Ik stapte de bak in en het paard snuffelde aan mij om even kennis maken. En al vrij snel liet het paard me dingen zien. Waarop Claudia vroeg herken je dit..?

Ik heb een prachtige ervaring gehad bij Claudia met haar paard en vond het heel bijzonder …hoe kan dat nou dat het paard je zo goed aanvoelt?
Ik ben zo blij dat ik dit mocht meemaken en ervaren en raad iedereen dit aan. Je kunt dingen loslaten of juist dingen aangaan die aan je knagen. Claudia luistert naar je, ze is zorgzaam en duidelijk. Ze raakt je!
Claudia bedankt